Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrbútor ápolás képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Bőrbútor ápolás - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Bőrbútor ápolás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ápolt, szép bőr

Ápolt, szép bőr

A bőrt az ember már az ősidőkben is használta ruházkodásra, és ennél jóval később, de először a kárpitos fotelek bevonata is bőrből készült. Amikor azonban megkezdődött a változatos szövetek ipari méretű termelése, háttérbe szorult a bőr, és egy időre el is tűnt a bútoriparból. Azután újra felfedezték, s ma már ismét számos bútorféleség készül ilyen bevonattal.

Bőrbútor tisztítás

Bőrbútor tisztítás

Tudjon meg mindent a bőrről, a bőr bútorokról. Kíváncsi miért érdemes bőrből készült bútort választani? Tudni akarja hogy kell ápolni? A Kler bútor segít a kérdések megválaszolásában. A kárpitbőrök sokféleségéből adódóan a tisztítási módozatok is igen változatosak. A hagyományos marhabőr mellett alkalmaznak már bivaly- sőt, krokodil-, strucc-, cápa- és pitonbőrt is, nem beszélve a bőr kikészítésének számos módjától. A bútor felületére került szennyeződések is sokfélék lehetnek (például víz, por, izzadtság, dezodorok, rúzs, zsíros anyagok, stb.) Ennek megfelelően mindig körültekintően kell megválasztanunk a bútorunk tisztítására alkalmazott szereket. A kiválasztás legegyszerűbb módja az, ha a bútorhoz tartozó prospektus ad tippet az alkalmazható tisztító- és ápolószerekről. Sajnos a gond néha az, hogy ezek a tájékoztatók sokszor rosszak, nem elég kidolgozottak és nem az adott kárpitbőrre szabottak.

Bőrbútorok ápolása

Bőrbútorok ápolása

A bőrbútorok - más használati tárgyainkhoz hasonlóan - ápolást igényelnek. Megfelelő ápolás mellett az élettartama hosszabb lesz, és szépségét tovább megőrzi. Az egyes bútordarabok ápolási igénye függ a bőr típusától, színétől, a bútor konstrukciójától és esetleges funkcióitól, az igénybevételtől, helyi körülményektől, stb. A bőrbútorok tisztítását és ápolását kizárólag kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerekkel végezzük. A különböző bőr típusokhoz mindig kifejezetten az adott bőr típushoz ajánlott szert tanácsos használni. Az általános bútor ápolószerek használatát nem ajánljuk még akkor sem, ha használati útmutatójukban a bőrbútor szerepel. Semmiképpen nem szabad oldószer és szilikon tartalmú szereket használni, mert ezek jelentős károkat okozhatnak! Ha Ön nem szeretne bőrbútorának rendszeres ápolásával foglalkozni bízza a feladatot ránk!

Hogyan óvjuk bőrbútorunkat a macskától?

Hogyan óvjuk bőrbútorunkat a macskától?

Amennyi örömet tud okozni számunkra a macska, annyi veszéllyel járhat jelenléte egy bőrbútorral rendelkező lakásban. Házi kedvencünk könnyedén felsértheti a garnitúra anyagát, amelyhez nem is szükséges, hogy a cica szándékosan kaparni kezdje a bőrbútort. A kevésbé ellenálló anyagú garnitúra esetén már azzal is kárt okozhat, amennyiben többször végig gyalogol otthonunk féltve őrzött darabján. Természetesen a legbiztosabb megoldás az lenne, hogyha a macskát egyáltalán nem is engednénk be a bőrbútorral egy helyiségbe. Nem biztos azonban, hogy az öntörvényű jószág jól fogja tűrni az általunk felállított korlátozásokat. Célszerűbb tehát olyan megoldást találnunk, amellyel gyorsabban és eredményesebben védhetjük meg bőrbútorunkat.

Mayerwax

Mayerwax

Cégünk vállalja minden típusú bőr és bútorok szakszerű tisztítását és ápolását. A bőrbútorok ápolásánal fontos a rendszeres portörlés,hiszen a bőr a pórusain keresztül szellőzik és ha ezek eltömődnek ez akadályozza a lélegzést. Ezentúl azonban szükség van évente 2-4 alkalommal a bútorok alapos tisztítására,ápolására. Ezen munkákat cégünk professzionális,környezetbarát,enyhén illatosított Tegee,Riwax,Sonax és egyéb speciális anyagokkal végzi.

Természetes bőrbútor ápoló

Természetes bőrbútor ápoló

A Natural bőrkezelő balzsam színtelen, krém állagú ápolószer. Impregnálja a bőrfelületet, a bőr megőrzi rugalmasságát és a szennyeződés ellen is véd. Természetes alapanyagának köszönhetően nagyfokú védelmet nyújt minden kezelt bőrfelületnek, mint pl. bakancsok, bőrcipők, bőrkesztyűk, bőrkabátok, bőrnadrágok, bőrtáskák, bőrkanapék, bőrbútorok stb. Nagyon kiadós, webáruházunkból 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. Könnyű a felhasználása, a krémet puha pamut kendővel vagy szivaccsal vékonyan és egyenletesen oszlassuk el a megtisztított felületen.

Tuti menü