Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrbútor forgalmazók képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Bőrbútor forgalmazók - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Bőrbútor forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 19 db
Antik bútor és holland bútor

Antik bútor és holland bútor

Színes választékkal várjuk kedves vásárlóinkat. Megvételre kínálunk: Antik és Stíl bútorokat, Angol, Barokk, Rokokó ülőgarnitúrákat, szekrényeket, vitrineket, komódokat, étkező garnitúrákat, íróasztalokat, álló vagy asztali falilámpákat, csillárokat. Foglalkozunk továbbá: festmények, fali textíliák, álló, asztali, faliórák, tükrök és egyéb dísztárgyak értékesítésével. Kínálunk még olasz függönyöket, bútorszöveteket, vállalunk kárpitozási munkákat, saját és hozott anyagokból bútor felújításokat, restaurálást. Az értékesítésen kívül vásárlással is állunk érdeklődőink rendelkezésére. Igény szerrint veszünk Antik és Still bútorokat, festményeket, porcelánokat, régi órákat, réz, bronz disztárgyakat, érdekes könyveket, iratokat.

Ateir

Ateir

Az ATEIR Kft. 1993-ban alakult, alapvetően import bútorok magyarországi forgalmazására. Kínálatát mindig különleges, egyedi, máshol nem elérhető termékek alkották. Kizárólagos képviselője és importőre jelentős olasz, német, lengyel és horvát gyártóknak. Az ország területén megközelítőleg 80 viszonteladója van. Filozófiánk a megrendelők maximális kiszolgálása mellett korrekt üzleti magatartás, versenyképes, értékarányos árak, tudatos lakberendezési ízlés formálása.

Bohémia Bútor

Bohémia Bútor

A budapesti Bohémia Bútor Kft. minőségi bútorok forgalmazásával foglalkozik. Nappali-, hálószoba-, gyermek-, ifjúsági és konyhabútorok találhatók meg elsősorban széles kínálatunkban. Legyen szó dohányzóasztalról, irodabútorról, konyhai eszközökről vagy matracokról nálunk több gyártó minőségi termékeit is megtalálja. Emellett segítünk Önnek megtalálni a leginkább összeillő bútorokat, stíluskalauzunk segítségével - amelyben klasszikus és modern stílusban is lehetőségeket kínálunk -, hogy Ön a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban bebútorozhassa álmai otthonát. Tekintse meg oldalunkat, böngéssze végig kínálatunk, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bőr ülőgarnitúra - World Bútor

Bőr ülőgarnitúra - World Bútor

Hogy kinek milyen is lehet az ideális ülőgarnitúra, azt számtalan tényező befolyásolhatja. Van akiknél a stílus és az egyedi megjelenés mindennél fontosabb, vannak akik a hangsúlyt elsősorban a funkcióra helyezik és vannak akik hosszútávra tervezne, ezért számukra a legfontosabb szempont, hogy az ülőgarnitúra megfelelő minőségű alapanyagokból készüljön. Egyéni igényeink és értékrendünk mellett azért vannak olyan tényezők, melyekhez úgyis igazodnunk kell, hiszen méretet elsősorban az adott helyiség paraméterei határozzák meg és az sem árt, ha az új ülőgarnitúrával próbálunk idomulni a helyiség stílusához is, hogy megteremtsük a harmóniát. Ezek mellett persze sokak számára a legfontosabb tényező az ár. A World Bútor székesfehérvári áruházában ez sem lehet probléma, ha kinézett magának egy új ülőgarnitúrát, hiszen kedvező áruhiteleinknek köszönhetően biztos nem kell lemondania az áhított darabról.

Bőr ülőgarnitúra, kanapé - Conde

Bőr ülőgarnitúra, kanapé - Conde

Nézze meg honlapunkat és ha tetszik egy kanapé vagy sarok ülőgarnitúra formája, de a színével nem tud megbékélni, akkor se essen kétségbe. Válassza ki az Önnek tetsző szín és anyag összeállítású kanapét vagy ülőgarnitúrát és néhány héten belül otthonába szállítjuk kényelmes, egyedi szín összeállítású ülőgarnitúráját. Sarokgarnitúra, vagy kihúzható kanapé? Jó helyen jár. Nézzen be a Conde-ba! Nálunk megtalálja az Ön által áhított ülőgarnitúrát, legyen szó különleges, exkluzív bőr ülőgarnitúráról, vagy egyszerű zsákszövet kinyitható kanapéról. Nézze meg oldalunkat és folyamatosan frissülő ülőgarnitúra kínálatunkat!

Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Cégünk bőr ülőgarnitúrák, kanapék, sarokgarnitúrák kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Honlapunkon a legújabb modellek katalógusát és megtalálhatják, központi székhelyünk Gödöllőn található. Országos viszonteladói partnerhálózatunk bővítéséhez, területi kizárólagosság mellett partnereket keresünk!

Elefánt Bútorház

Elefánt Bútorház

Az Elefánt Bútorház 1985 szeptember 16-án kezdte meg tevékenységét Budapesten. Azóta a választékát folyamatosan a vásárlók igényeinek megfelelően alakítja. Üzletpolitikánk a tisztességes kereskedelem, melyben vevőink elégedettsége számunkra a legnagyobb elismerés. Jelenleg cégünknek több üzlete van, melyek mindegyike az Önök szolgálatában áll. Egyedi kéréseket, kívánságokat a lehetőségekhez képest igyekszünk teljesíteni.

Holland Bútor

Holland Bútor

Családi vállalkozásként 15 éve importálunk igényes bútorokat a tulipánok országából. Hollandia új bőrgarnitútái mellet egyedi és különleges használt bútorokat is árusítunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és kisbútorokra,dísztárgyakra,lámpákra,órák ra-ezekből széles a választékunk. Saját fejlesztésű tömör tölgyfabútorainkkal is a magas minőségi igényeknek szeretnénk megfelelni. /pl.hintaszék,tölgyfranciaágy/ Látoga sson el hozzánk, bőséges választékkal, kedves és hozzáértő kiszolgálással várjuk!

Holland Udvar Bútorbolt

Holland Udvar Bútorbolt

Boltunkban nem csak új bútorokat, de kiváló minőségű használt lakberendezési termékeket is megvásárolhat. A legtöbb bútort Hollandiából importáljuk, de kínálatunkban megtalálhatóak még román, belga és hazai készítésű bútorok is, természetesen valamennyi kiváló minőségű. A választékot folyamatosan bővítjük az ön igényeihez igazodva, ezért is érdemes havonta egyszer meglátogatni bennünket. Ha ön még nem találta meg a legmegfelelőbb bútort otthonába vagy irodájába, vagy a régit szeretné lecserélni, kérem, tekintse meg aktuális kínálatunkat személyesen vagy válassza ki álmai bútorát honlapunkról. Üzleteinkben családias, közvetlen hangulatú légkörben érdeklődhet, eladóink mindig készséggel állnak a rendelkezésére. A bútorokat kipróbálhatja, a minőségről személyesen győződhet meg.

Hirdetés
Icotrade

Icotrade

A szakemberek régóta kutatják, miként növelhető a munkatársak motiválhatósága, a munkavégzés hatékonysága, hol vannak még rejtett tartalékok. Vizsgálják a munkahelyi közérzetet befolyásoló legfontosabb tényezőket, hatásokat. Ismert, hogy az ember és munkahelyi környezete kölcsönhatásában fontos szerepet töltenek be az őt körülvevő tárgyak, a munkavégzés során használatos eszközök. Érdemes ezeket a szempontokat gondosan mérlegelni, és nemcsak a funkcionálisan, hanem ergonómiailag is megfelelő megoldásokat választan a munkahelyek tervezése során.Széles termékkínálatunkban megtalálhatók azok a magas műszaki, minőségi és ergonómiai színvonalat képviselő irodabútorok, irodai székek, változtatható magasságú íróasztalok, görgős irattároló szekrények, tárgyaló - és konferencia bútorok, korszerű irodaszervezési eszközök, tároló és archiváló rendszerek, melyek segítik a hatékony munkavégzést. Termékeink minden vonatkozásban megfelelnek a számítógépes munkahelyek kialakítására vonatkozó EU szabványoknak és környezetvédelmi előírásoknak. Használatuk hathatós segítséget nyújt a munkahelyi egészségkárosodás megelőzésében.

Kényelem Bútorház

Kényelem Bútorház

Cégünk 1998 óta tevékenykedik a bútorpiacon, főleg a megbízható hazai gyártók termékeit kínálva. Választékunkban megtalálhatók ülőgarnitúrák, ágyak, sarokgarnitúrák, melyek több száz féle szövetből, bőrből választhatók. Termékeinket kedvező áron kínáljuk, a klasszikus formától a modern stílusig minden korosztály számára. Nézzen be hozzánk, ha jó áron jó bútort szeretne!

La-Impex Bt.

La-Impex Bt.

A La-Impex Bt. 1994-ben kezdte meg működését. Elsősorban kikészített szőrme és bőr alapanyagok kereskedésével és szőrmecikkek gyártásával foglalkozunk. Cégünk folyamatosan fejlődik, bővül a termékkínálatunk és ügyfélkörünk. Nemzetközi szakmai kiállításokon veszünk részt rendszeresen. A Koppenhágai Szőrme Tőzsdén hivatalos brókerként képviseljük Magyarországot. Bőrkereskedelmi tevékenységünk 2002-es indulása óta dinamikus fejlődést mutat. Magyar eredetű vagy importból származó bőreink (sertés, marha, bárány, kecske, bivaly) elsősorban a hazai cipő-, nyereg-, nyakörvgyártók körében népszerűek.

Natuzzi Áruház

Natuzzi Áruház

A természet formái és a különböző anyagok ihlették a lezser CASUAL kollekciót, az otthonos kényelem világát, mely a három közül a legsokrétűbb. A horizont szabályos vonalai és az építészet segítette a nagyvárosi URBAN kollekció minimalista világának kialakításában a tervezőket. A nosztalgikus életérzés sugallatára született meg a VINTAGE kollekció, melynek örök darabjai a tartósságra és megbízhatóságra épülő világ elemeként megőrzik kulturális örökségünk egy részét. Minden egyes stílusvilág ugyanazt az érzést közvetíti a harmóniáról: életmódunkat már nem csak az otthonunk tükrözi, hanem egész környezetünk megmutatja, hogyan akarunk élni.

Nógrádker Zrt

Nógrádker Zrt

A Nógrádker Zrt 1951. óta Nógrád Megye egyik meghatározó kereskedelmi vállalkozása. Az alapítás óta eltelt 55 év alatt a Nógrádker Zrt mindig rugalmasan alkalmazkodott a működési környezet változásaihoz. A konkurencia bővülésének negatív hatásait a társaság üzlethálózatának korszerűsítésével, minőségi termékek kínálatának bővítésével, versenyképesebb árakkal, változatos akciókkal és igényes kereskedelmi munkával igyekszik kivédeni.

Olasz bőr ülőgarnitúrák

Olasz bőr ülőgarnitúrák

Az ülőgarnitúra a nappali legfontosabb eleme. Stílusa maga a házigazda. Állandó bútordarab, hiszen egy emberöltő során legfeljebb kétszer cseréljük. Stúdiónk rendelkezik jelenleg a legszélesebb körű, legdivatosabb, csúcsminőségű szövet-, bőrszövet- és bőrminta-választékkal. Csak nálunk kérheti, hogy egyedi igényei alapján megtervezzük, és megalkossuk álmai ülőgarnitúráját.

Quattro Mobili

Quattro Mobili

A Quattro Mobili Bútoráruház hálózat a közép-és felsőkategóriájú ülőbútorok legnagyobb hazai forgalmazója. Az 1999 óta működő vállalkozás kezdetben három üzlettel indult, mára országosan 10 áruházával vezető helyet szerzett a prémiumkategóriájú nappali-, étkező-és korpuszbútorok piacán. Áruházaink kínálatát a Quattro Mobili vásárlóinak igényéhez alakítottuk ki, így a modern, a klasszikus, az egzotikus és a minimál stílusok egyaránt megtalálhatók. Kínálatunk fő elemei az exkluzív, a felső-és középkategóriás ülőgarnitúrák és az ezekhez illő korpuszbútorok, amelyek egyedülállóan széles szín-és méretválasztékban találhatók áruházainkban.

Retz

Retz

A RETZ Bútoráruházak 1997-ben jelent meg a magyar piacon. Azóta a bútor kis- és nagykereskedelem emblematikus alakjává vált, piaci pozíciója immár meghatározó. A gördülékeny ügyintézésnek a csúcstechnológia, a rugalmas operációs rendszer, valamint a központi adminisztráció szolgáltat biztos hátteret. A RETZ Bútoráruházak országszerte 30 tágas, ízléses bútorcsarnokban kínálja termékeit. A RETZ Bútoráruházak családi vállalkozásként indult Magyarországon. A cég töretlen fejlődését a JIT beszerzésen alapuló országos hálózat folyamatos bővülése, a növekvő értékesítési mutatók, valamint a pozitív vásárlói vélemények egyaránt jól jelzik.

Tuti menü