Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrbútor gyártók képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Bőrbútor gyártók - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Bőrbútor gyártók
Keresés
Találatok száma - 24 db
 Bitt Technology-H

Bitt Technology-H

A Kft. 1991-ben alakult, osztrák-magyar tulajdonú cégként. Az osztrák partnercég fő tevékenységi területe radioaktív sugárzásmérő berendezések gyártása és telepítése. A magyarországi BITT Kft. tevékenységi köre kezdetben műszergyártás, acéllemez-megmunkálás, forgácsolási munkák, mechanikai alkatrészek gyártása, főleg az osztrák partnercég részére. 1992-94-ben a Bitt Kft. egy saját profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Ma az árbevétel 80%-a ezekből a termékekből realizálódik. A folyamatos fejlesztés eredményeként megalkottuk a nagy sikerű IM bútorcsaládot.

 Cerasus

Cerasus

A Cerasus márkanév a magas minőségi igényeknek megfelelő, egyedi fa- és fafrontú bútorok védjegye. Oldalainkon olyan egyedi bútorokat és lakásberendezéseket mutatunk be, amelyeket Megrendelőink kívánságai alapján terveztünk és készítettünk az elmúlt közel két évtizedben. A Cerasus a legjobb alapanyagokból, mérnöki tervezéssel és szakértő kivitelezéssel dolgozik. A kész bútorokat munkatársaink a helyszínen beállítják, a konyhabútorokat, beépített bútorokat összeszerelik. A Cerasus bútortervező gyakorlatában kiemelt szerepet kap a mérnöki szolgáltatás, a műszaki előkészítés, és a belsőépítész támogatása CAD dokumentációkkal. Így lesz egyedülállóan megbízható az, amit a bútorgyártás, és a belsőépítészet keretében nyújtunk.

Alex Fémbútor

Alex Fémbútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát, stb. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a vizuáltechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri (teraszbútor) rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel. Az iroda és konferencia bútorok saját típusválasztékát az egyedi igény szerinti gyártás is fűszerezi.

Andante bőrbútor

Andante bőrbútor

A hazai gyártású Andante bőrbútor típusok egyedülálló minőséget képviselnek a hazai bőrbútorgyártás területén. A professzionálisan megtervezett Andante bőrbútor típusok stílust, kényelmet, és egyben biztonságot is jelentenek a felhasználóknak. Látogassa meg Ön is az Andante bőrbútor hivatalos weboldalát és rendezze be otthonát hazai gyártású bőrbútorokkal.

Anno 1900

Anno 1900

Az 1900 Bútormanufaktúra alkotói egyhangúlag, a viktoriánus korszak, és az ipari forradalom esztétikája mellett horgonyoztak le. Különös hagyománytisztelet bújik meg mestereinkben, mivel számukra a csiszolt fa érintése, a sárgaréz tündöklése, a csavarok és szegek kompakt látványa, valamint a bor illatának szeretete egyfajta lázadás a mai kor tömegtermékei ellen. Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van? A jelen immár nem csak elméletben kötodik a múlthoz, hanem a gyakorlatban is.

Boda bútor

Boda bútor

Cégünk fő tevékenységi köre az új bútorok gyártása, forgalmazása, valamint modern és stilbútorok áthúzása. Cégünk jelenleg két üzlettel rendelkezik, melyekben megtalálhatóak az általunk gyártott bútorok nagyrésze, továbbá szekrények, konyhák, komódok, gardróbok, előszobafalak, étkezők, tálalók, dohányzóasztalok, hálószobaszekrények. Cégünk 1988. májusában vállalkozásként kezdte, majd 2004. májusában Kft-vé nőtte ki magát.

Bőrülőgarnitúra

Bőrülőgarnitúra

Minőségi Bőr ülőgarnitúra közvetlen a gyártótól, óriási választék, verhetetlen árak. Állandó bőr ülőgarnitúra Akciók!Mi minőségi MAGYAR TERMÉK-et állítunk elő kizárólag I. osztályú olasz marhabőrből, melyet mi magunk válogatunk és importálunk. A bútorok készítését általában 2-3 hetes határidővel vállaljuk.

Bútorok Honlapja

Bútorok Honlapja

A Butorok.hu egyet jelent a stílussal és az eleganciával. A nálunk megtalálható cégek egytől egyig számtalan referenciával és nagy tapasztalattal rendelkeznek, mely garancia arra, hogy az itt bemutatásra kerülő termékekkel ön is elégedett lehet. Egy gombnyomással bármit megtalálhat amit keres, a hálószobától a fürdőn át az ebédlőig. A Butorok.hu úgy készült, hogy ön kényelmesen és könnyen tájékozódhasson anélkül, hogy egy lépést is tennie kelljen. Folyamatosan bővülő választékunknak köszönhetően, bízunk benne, hogy nálunk megtalálja azt, amit keres.

Butortrend

Butortrend

Bőr -kárpitozású ülőgarnitúrák legnagyobb választéka várja a butortrend.com weboldalán! Válassza akár az Atrium névre hallgató sarokgarnitúrát állítható magasságú háttámlával, barna színben vagy Cantus ülőgarnitúrát, magas háttámlával a nálunk vásárolt bútorral garantáltam jól jár! Utóbbi, kettő illetve három foteles modellben is megtalálható üzletünkben! Ha nem talál ízlésének megfelelőt, mondja el milyen ülőgarnitúrát, kanapét szeretne és a Bútortrend elkészíti Önnek! Számunkra a vevő elégedettsége a legfontosabb!

Hirdetés
D & S Generál

D & S Generál

Igyekszünk partnereink részére a legjobb minőséget, a legjobb áron kínálni. Ha bútorra van szüksége - legyen az bármilyen Design és Stílus, megvalósítjuk elképzelését. Álmait megtervezzük, formába öntjük és legyártjuk. Asztalosipari vállalkozásunkat 20 éve alapítottuk. Alaptevékenységünk szállodák, éttermek, irodák bútorozása. A fő tevékenységünket 2000-ben kiegészítettük lakóházak, magánlakások egyedi bútorainak elkészítésével. Cégünk saját tulajdonú asztalos üzemmel rendelkezik, ahol 10-15 szakképzett asztalos kollégánk dolgozik. A cégünk által gyártott termékek megtalálhatók mind Magyarországon mind Nyugat-Európa számos országába.

Donóra Bútoripar

Donóra Bútoripar

Termékeink tevékenységeink ismertetését engedjék meg, hogy kicsit messziről indulva mutassam be. A cégünk 1992 ben alakult , de a tulajdonosai vagy is mi akik családi vállalkozásként működtetjük már külön-külön 1982 óta vállalkozunk. Ebből adódóan "sokat megértünk könnyebb és nehezebb időket egyaránt". Cégünk cégeink a textilipar és a bútoripar területén tevékenykedik. Kezdjük a régebbivel: egy textilipari technológiát alkalmazunk az un. Transzfernyomást. Röviden a transzferről: ez egy olyan technológia amely a nyers műszálas kelmét festi meg a hordozóanyagon( ami papír) lévő mintáról hő és nyomás segítségével. Ezeket a nyomott anyagokat felhasználják a fehérnemű anyagoktól kezdve a gyermek és felnőtt ruházat illetve sport szabadidő ruházaton keresztül egészen a lakástextilig.

Eunitel

Eunitel

Az Eunitel Kft-t családi vállalkozásként alapítottuk. A 10 éves irodabútor iparban szerzett szakmai tapasztalatnak köszönhetően, melyet több multinacionális cégeknél szereztünk, mint munkavállalók késztettek arra, hogy egy vállalkozást alapítsunk, melyben maximálisan az Ön szolgálatában állunk

Hupp Babazsákfotel

Hupp Babazsákfotel

Képzelj el egy olyan fotelt, ami maximálisan igazodik a testedhez, és annyira kényelmes hogy még órák múlva sincs kedved kiszállni belőle. Ha akarod karfás fotel, esetleg puff, vagy heverő. A babzsákfotel egy ilyen sokoldalú, kényelmes, vidám bútor. Többféle formából, méretből, színből és anyagból választhatsz saját igényeidnek megfelelően. A fotelek dupla huzattal készülnek. A külső lecipzárazható, többségük otthon mosható, tisztítható. A töltőanyag antiallergén polisztirol, mennyisége igény szerint változtatható.

Juhász Bútor

Juhász Bútor

Asztalosműhelyem 1997 óta áll a kedves megrendelők rendelkezésére a bútorgyártás minden területén. Az elmúlt években az egyedi konyhabútor készítés vált a fő profilommá, azonban e mellett minden rendelési igényt kielégítek. Ingyenes szolgáltatásaim a helyszíni felmérés és az ajánlatkészítés. Termékeimet megrendelőim elképzelése, valamint saját szakmai tapasztalat alapján egy háromdimenziós látványtervező program segítségével tervezem.

Kanizsa Bútor

Kanizsa Bútor

A Kanizsa Bútor Kft.-nél készülő bútorok, cégünk által tervezett kis szériában gyártott bútor, bútorcsalád. A sikeres Senator bútorcsaládunk elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Elismerő Oklevelét is. Az Ön lakásának bútoraink, egyediséget, igényességet, praktikusságot kölcsönöznek. A nagyrészt tömörfából készülő bútorainkat színben, méretben és elrendezésben az Ön igényei szerint készítjük el, legyen az nappali, étkező vagy hálószobabútor.

Kor-Ag Bau

Kor-Ag Bau

A Kor-Ag Bau Bt. 1993. óta foglalkozik bútorgyártással. A folyamatos fejlesztések eredményeként gyorsan és pontosan teljesítjük a megrendeléseket, a lehető legkedvezőbb áron. Bemutatott termékkínálatunk nem tartalmazza a teljes választékot, melynek folyamatos bővítése mellett Megrendelőink egyedi igényeit is megvalósítjuk a tervezéstől a kivitelezésig. Számítógépes gyártás-előkészítő programmal készített látványterveinkkel segítünk az egyedi elképzelések pontosításában. Igény szerint beépített bútorok, egyedi irodák, konyhák stb. esetén a helyszínen történő felmérés és egyeztetés alapján készítjük el és szereljük be a bútorokat.

Milyen növényeket választhatunk bőrbútorunkhoz?

Milyen növényeket választhatunk bőrbútorunkhoz?

Kétségtelen, hogy a virágok a legszebb kiegészítő eszköznek számítanak bőrbútorunkhoz. Bár a növények jellemzően nem a lakásdekoráció elsődleges részét képezik, ám üde színeikkel frissességet és pezsgést vihetnek a térbe. Megfelelő kiválasztásuk esetén ugyanis az általában a háttérben szerepeltett színpompás vagy egyszerű zöld kiegészítők kiemelhetik bőrbútorunk szépségét. Lakásunk természetes nagyköveteivel így bőrbútorunkkal összhangban alakíthatunk ki olyan képet otthonunkról, amely az egységet és a harmóniát sugall látogatóink számára.

Tuti menü