Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrbútor információk képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Bőrbútor információk - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Bőrbútor információk
Keresés
Találatok száma - 4 db
Milyen a jó bőrbútor?

Milyen a jó bőrbútor?

A bőrbútorok nem alacsony árukról híresek. Az utóbbi években hazánkban is megjelentek a nyugati import használt bútorokat kínáló üzletek, amelyek választékában a bőrgarnitúrák is megtalálhatóak. Mit nézzünk meg ezek vásárlásakor, hogy állapotukat helyesen tudjuk felmérni? Minél nagyobb az egy darabból bevont felület, annál vastagabb kell hogy legyen az alapanyag. A bőr vastagsága és minősége között nincs közvetlen összefüggés, a vastag bőr is lehet puha, igényesen kidolgozott. Minél puhább, rugalmasabb annál jobb.

Pavlovics a bőrszakértő

Pavlovics a bőrszakértő

A bőr olyan termék, amely magán viseli a természet különböző nyomait. Ezek a jegyek többé-kevésbé észrevehetőek, láthatóak. Az állat hosszabb rövidebb élete során számtalan olyan hatás érheti, mely sérülést okoz bőrén. Ezek lehetnek: rovarcsípés, szögesdrót vagy szarvak általi harci sérülés. Szármázhatnak az őstermelőtől (billog), vagy a hajcsártól, aki vágóhídra tereli az állatot. Betegségtől, operációból eredő hegek is maradnak az állat bőrén.Ezek a jegyek a valódi bőr jellegzetességei, egyáltalán nem befolyásolják tartósságát.Természetesen ilyen jellegű hibák nem képezhetik reklamáció alapját.

Pavlovics Bőrápolásról

Pavlovics Bőrápolásról

Engedje meg, hogy gratuláljunk az Ön által megvásárolt granitúrához, melynek bevonóanyagához egy jó minőségű és természetes bőrt használtunk! Garancia erre ISO 9001 tanusításunk. Igazoljuk, hogy bútorbőreink melyek a legjobb állati nyersbőrök szakszerű kikészítésével készülnek a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelnek, rendkívűli minőségűek, tartósak és biztonságosak. Amennyiben a későbbiekben leírtak szerint használja és védi bútorát, úgy több évig megőrizheti kellemes puhaságát és szépségét: A bútor száraz, meleg helyiséget igényel! Az ideális páratartalom 50-70%, az ideális hőmérséklet 15-30 °C. Védeni kell a bőrt közvetlen napfénytől, sugárzó hőtől (pl. radiátor), illetve a szélsőségesen száraz vagy nedves helytől!

Tanácsok és Segítség Ülőgarnitúra Vásárlához!

Tanácsok és Segítség Ülőgarnitúra Vásárlához!

Az ülőgarnitúrák az egyszerű fotelektől, kanapéktól, az ággyá nyitható darabokon keresztül a minőségi bőrgarnitúrákig terjednek. Mire figyeljünk vásárláskor? Ülőgarnitúra-választásnál vegyük figyelembe, hogy: milyen hosszú időtávra vásárolunk, mekkora lesz az ülőgarnitúra élettartama. Mekkora a nappali mérete (pontosan mérje fel a rendelkezésre álló helyet. Milyen stílusban van berendezve a lakás, illetve a nappali Van-e kisgyermek a családban. Milyen üléskomfortokra tartunk igényt. Milyen funkciókra használjuk a garnitúrát (TV nézés, vendéglátás, alkalmi alvás, stb.). A divatot vagy az időtállóságot akarjuk-e figyelembe venni a szín kiválasztásakor? Hogyan fogják használni, mekkora igénybevételnek kell megfelelnie, illetve vannak-e egyéb speciális kívánságai ülőgarnitúrájával kapcsolatban?

Tuti menü