Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőrbútor - javítás képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Bőrbútor - javítás - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Bőrbútor - javítás
Keresés
Találatok száma - 19 db
A-Zig Kárpit Szerviz Bp Kárpitos

A-Zig Kárpit Szerviz Bp Kárpitos

Kárpítozás A-Z-ig. Autó, bútor ,Hajó ,motorülés,Quad, kárpitozás, bőrrel is .Gyári ülésfűtés beszerelés,tetőkárpit javítás,kormánybőrözés igény szerint.Nagy bőr és szövet választék, ingyenes szaktanácsadás, bőrbútorok szakszerű javítása,bőrülés kisebb, nagyobb szakadás, kopás, karcolódás, felületi sérülések javítása festése, restaurálása gyári technológiával.

A1 Kárpitos - bőrbútor javítás

A1 Kárpitos - bőrbútor javítás

Sok éves tapasztalatunk és kitűnő szakembereink jóvoltából biztos lehet benne, hogy a ránk bízott munka a legjobb minőségben kerül elvégzésre. A kiszállás és a helyszíni felmérés ingyenes! A szállításhoz rendelkezünk saját teherautóval, rakodóval, így a további sérüléseknek elejét tudjuk venni.Kiült, kikopott, esetleg kiszakadt bőr ülőfelületek javítását ülőbútorok esetében is vállajuk. Amennyiben lehetséges megpróbáljuk először megjavítani a bőrbútort és ha már végleg menthetelen a bőrkárpit, akkor cseréljük. Szerkezeti hibák esetén is vállajuk az ülőbútor javítását, bátran ránk bíthatja! Hívjon minket bizalommal, hiszen a kiszállás teljesen ingyenes. Felmérjük a bútort, segítünk dönteni, hogy mi volna a legjobb megoldás. Segítünk kiválasztani a megfelelő bőrkárpitot a bútorhoz, ennek érdekében változatos mintakollekciót tudunk rendelkezésére bocsátani, hogy az Önnek legjobban tetsző anyag kerüljön fel a bútorra.

Aktív Kárpitos

Aktív Kárpitos

Cégünk vezetője, kárpitos mester több mint 25 év tapasztalattal rendelkező, elismert kárpitos szakember. Kiemelt szakterületeink közé tartozik a bőrkárpit javítása, és az autókárpitozás, valamint hajók, yachtok kárpitozása, motorülések készítése, javítása. Fentiek mellett természetesen vállaljuk heverők, fotelek kárpitozását, rusztikus / antik / koloniál / styl bútorok kárpitozását, bőrbútorok festését, áthúzását, bútorok politúrozását, vagy akár teljes körű restaurálását is.

Anda és Fiai Kárpitosipari

Anda és Fiai Kárpitosipari

Cégünk elsősorban antik, styl és modern bútorok kárpitozásával és restaurálásával foglalkozik. Munkánk során a tradicionális, hagyományos eljárások mellett a modern anyagok és technikák alkalmazása egyaránt szerepet kap. Tevékenységeink körébe tartozik az egyedi bútorok kivitelezése belsőépítészek, tervezők által megálmodott belső terek kialakítása. Ezen kívül ajtókárpitozás, falkárpitozás, függöny- és drapéria varrás, helyszíni szerelés. Óriási szövet, bőr és műbőr választékkal rendelkezünk. Ezekből mintatermünkben illetve egyéni igény szerint a lakásán is válogathatnak megrendelőink.

Antalkárpit-Bp és környéke.

Antalkárpit-Bp és környéke.

DEÁK ANTAL KÁRPITOS-Stílbútor kárpitos!-Bútor Kárpitozás-Bp.Kárpitos - Stílbútor kárpitos is! BÁRMILYEN bútorok (modern és stil)kárpitozása,áthúzás/minden kerület-(ben)/ Budapest és környékén- Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal. Tel: 06705948067(non-stop.), 061 277 31 44

Bőr Bútor kárpitos

Bőr Bútor kárpitos

A bőr bútorok hosszútávú használat során,nem megfelelő ápolás miatt különböző környezeti hatásoknak vannak kitéve. Ezek által a bőrfelület sérülhet. Amennyiben bőrbútora javításra szorul, akkor kérje szakemberünk tanácsát, mivel több lehetőség kínálkozik arra, hogy újra élvezhesse bőrbútora kényelmét. Lehetőség nyílik arra, hogy részleges vagy teljes javítást végezzünk. Természetesen ez függ a károsodás mértékétől és fajtájától!

Bőr-universal

Bőr-universal

Cégünk mindennel foglakozik ami bőr. Vállalunk kárpitozást, bőrjavítást is. Szolgáltatásaink sokasága azonban itt nem ér véget. Textil ruhákat valamint szőnyegtisztítást is vállalunk. Cégünk sok éves tapasztalata garancia a sikerre. Kollegáink kiválló szakértelme előtt szinte nincs leküzdhetetlen feladat. Látogasson el hozzánk. Nem fogja megbánni

Bőrbútor javítás, kárpitozás

Bőrbútor javítás, kárpitozás

Vállaljuk egyedi kárpitos bútorok készítését, kiváló minőségben, elérhető áron. Régi és antik kárpitos bútorok javítása, felújítása érdi székhelyű műhelyünkben. Egyedi tervezésű bútorokat klasszikus és modern stílusban egyaránt készítünk. Mi abban hiszünk, hogy a bútor egy hosszú távú befektetés, ideális esetben egy életre szóló választás, amely örökség lehet egy következő generációnak. Ezért úgy gondoljuk, nem kell egyszerre három-négy vagy akár tíz bútort gyártani, hanem elég csak egyet, de azt jól, a megfelelő anyagokból és körültekintéssel kell elkészíteni.

Csillaghullás Kft. - Felújítás

Csillaghullás Kft. - Felújítás

Profi kárpitosmesterre lenne szüksége, akiben meg tud bízni? Tóth Imre kárpitosmester az autóbőrök és kárpitok készítésére, javítására és tisztítására szakosodott. Bármilyen típusról legyen szó, gyorsan és szakszerűen segít! Tekintse meg internetes oldalunkat a bővebb információkért, valamint elérhetőségeinkért: autokarpitozas.hu webcímen. Új autójánál extraként a gyári bőrkárpit ára akár a milliós nagyságrendet is elérheti, Mi annak az árnak töredékéért vállaljuk. Igény szerint lefestjük bőr könyöklőjét, kijavítjuk a macskakaparások nyomait, lebőrözzük kormányát, kézifékét, váltószoknyáját. Felújítjuk motorülését, autóülését, ülésfűtését.

Hirdetés
Kárpitos Dinasztia

Kárpitos Dinasztia

Kárpitos manufaktúránk a minőségi munka elkötelezettjeként autók, oldtimerek, hajók és motorok kárpitozására szakosodott. A több évtizedes tapasztalatunk ellenére igyekszünk kerülni a tucatmegoldásokat: valamennyi megbízásban kihívást keresünk, hogy minőségi munkánk végeredménye igazán egyedi legyen. Legyen szó akár kormány és váltógomb bőrözésről vagy komplett autókárpitozásról, speciális gépparkkal, gondos alapanyagválasztással, precíz és aprólékos munkavégzéssel várjuk kárpitos műhelyünkben!

Kárpitos Szeged

Kárpitos Szeged

Mindannyian szeretjük, ha esztétikus környezet vesz minket körül, legyen az akár otthonunk, munkahelyünk, vagy a tágabb környezetünk. Legalább ilyen fontos, hogy az általunk használt tárgyak, kárpitozott bútorok kényelmesek legyenek, hisz ez segít megőrizni jó közérzetünket, egészségünket. Látogasson el az oldalra. Tekintse meg referenciáimat. Nem fog csalódni.

Kárpitosmester

Kárpitosmester

Kárpitosaink 15-20 éves gyakorlattal, Olasz- és Németországban szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Ez a szaktudás valamint a legjobb minőségű kárpitos szerszámok teszik lehetővé, hogy kitűnő minőségű szöveteink, bőreink kerülhessenek az Ön autójára, bútorára. Célunk 2007-ben olyan alacsonyan tartani az árainkat, hogy akár alsó- és középkategóriás bútorait és megérje áthúzatni, felújítani! Azon kevés cégek közé tartozunk, akiknél továbbra is ingyenes lesz a szállítás, ingyenes a helyszíni felmérés, és a helyszíni szaktanácsadás. Több mint 700 féle anyag és szövetmintából választhat. Rövid határidővel minőségi munkát végzünk!

Kobre zoltán kárpitos

Kobre zoltán kárpitos

Üdvözlöm Kobre Zoltán kárpitos vagyok. Immárom 20 éves kárpitos szakmai tapasztalattal rendelkezem, a bútor kárpitozás,javítás,készítés szakterületén. Ha ön szeretne régi elhasználódott kárpitos bútorából, szép-dekoratív bútort varázsolni megfizethető árak mellett, akkor jó helyen jár! Szolgáltatás Rusztikus bútor javítás, bútorkárpitozás, bőrgarnitúra javítás, éttermi boxok-padok kárpitozása, antik-stíl bútor javítás és felújítás, ülőgarnitúra kárpitozás, egyedi kárpitos bútor készítés, fitness gép kárpitozás, kárpitos bútor javítása.

Mihály Bútor

Mihály Bútor

A Mihály Bútor 1946 óta működik családi vállalkozásként. Ügyfeleik részére vállalják stíl és modern bútorok készítését, bőr illetve textil bútorok javítását, antik bútorok restaurálását asztalosmunkával, bútorszövettel, ajtókárpitozást, falkárpit és védőhuzat készítést valamint kárpittisztítást. Termékkínálat: Stílbútorok, klasszikus bútorok, bőr bútorok, ülő és fekvő bútorok, ülő és kinyitható garnitúrák, szekrények, komódok, asztalok Keresse üzletüket és műhelyüket a belvárosban, a Klauzál tér 9 szám alatt.

Nagy Sándor Kárpitos

Nagy Sándor Kárpitos

1957-től sajátítottam el a kárpitos szakma alapjait, majd a Szék és Kárpitos Ipari Vállalatnál dolgoztam. Ezt követően közel 10 évig dolgoztam kisiparosnál kárpitosként. 1971-től a Budapesti Műszaki Egyetem kárpitos műhelyének művezetője lettem. 1973-ban szereztem meg a mestervizsgát. Vállalkozásom 25 éve működik a belvárosban. Vállalom ülő és fekvő bútorok teljes felújítását, átalakítását, egyedi bútorok, valamint új bútorok készítését. Tevékenységem teljes körét ajánlom magánszemélyek, és közületek részére is, ezekről bővebben olvashat a Szolgáltatás menüpontban. Hívjon bizalommal, a helyszíni felmérés és árajánlat készítés díjtalan!

Posh-Profil

Posh-Profil

A Posh-Profil Kft. 2006-ban kezdte meg működését, Budapest III. kerületében, Óbudán. A társaság magánszemélyek és közületek bútorokkal kapcsolatos igényeinek kielégítésére jött létre. Cégünk fő tevékenysége antik, styl és modern bútorok kárpitozásának javítását, faszerkezeteinek restaurálását foglalja magába. Munkánk során a tradicionális, hagyományos eljárások mellett a modern anyagok és technikák alkalmazása egyaránt szerepet kap. A kárpitos bútorok mellett konyhabútorok és beépített szekrények készítésével is foglalkozunk. Igény szerinti frontok és magas minőségű szerelvények széles választékával állunk rendelkezésére. További tevékenységeink körébe tartozik az egyedi bútorok készítése, a tervezéstől a kivitelezésig. Ezen túl foglalkozunk ajtókárpitozással, falikárpitozással, függönykészítéssel.

Remind

Remind

Kárpitos bútorok restaurálása, bőrfestés modern és hagyományos technikával. Cégünk közel 10 éve foglalkozik bútorok teljes körű javításával, amely magában foglalja mind a kárpitos, mind az asztalos munkálatokat. Tevékenységi körünkbe modern bútorok javításán kívül beletartozik az antik és styl bútorok restaurálása is. Szakembereink a modern, gépesített technológiák mellett a hagyományos eljárásokban is tapasztaltak, így az antik bútorokat ténylegesen az eredeti állapotukra tudjuk felújítani.

Tuti menü