Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi bőrbútor készítés képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Egyedi bőrbútor készítés - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Egyedi bőrbútor készítés
Keresés
Találatok száma - 8 db
Hermer - Egyedi bútorgyártás

Hermer - Egyedi bútorgyártás

Konyhabútor gyártás - Egyedi konyhabútor és beépített szekrény tervezés, készítés - A Hermer konyhastúdiónál. Nincs lehetetlen. A legkülönfélébb igényekre is van megoldás. Ingyenes látványterv elkészítésével segítjük a vevők elképzeléseinek testreszabását és kivitelezését. Az olasz konyhabútorokon át a beépített hálószoba szekrények és az egyéb egyedi és különleges bútorok tervezése és kivitelezése mind a mesterségünk. Érdemes eljönni bemutatótermünkbe is, ahol hasznos tanácsokkal és mintákkal ismerkedhet meg.

Hoffmann és Társai

Hoffmann és Társai

Társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre 1996-ban, hogy kiválló minőségű, megfizethető árú kárpitos bútorokkal tudjuk kiszolgálni vevőinket belföldön és külföldön egyaránt. Ha Ön kárpitozott bútort keres lakásába, ezt nálunk megtalálja. Mindegyik modellelünk, legyen az modern vagy hagyományos vonalvezetésű egyformán megbízható minőségű, igényesen elkészített bútor, amely lakásának nem csak egy használati tárgya, hanem egyben dísze is.

Irodabútor készítés

Irodabútor készítés

Gondosat megtervezett egyedi bőrbútor alapfeltétele a kellemes és kényelmes munkavégzésnek, ahhoz hogy minden jó legyen keressen minket. Felmérjük igényeit, a helységet, azt is figyelembe vesszük, hogy hány embert szeretne foglalkoztatni, és a feladatkörökhöz igazodva tervezzük meg a munkahelyen irodabútorait. Irodáik egyedi kialakítását garantáljuk vagy az általunk tervezett standard bútorok sokasága közül válogathat. Egy biztos legyen egyedi irodabútor vagy standard, nálunk megtalálja azt aminek Önnek szüksége van. Nézze meg oldalunkon a képgalériát, amiben megtalálja általunk készített bútorokat. Nálunk mindent megtalál, amire egy iroda berendezésére szüksége lehet.

Kanapé

Kanapé

Cégünk 15 éves tapasztalattal vállalja magánszemélyek, cégek, belsőépítészek megrendelései alapján igény szerinti egyedi ülőgarnitúrák gyártását, belsőépítészeti tervek komplett megvalósítását, hajók, autók, buszok és más járművek kárpitozását, valamint különböző kárpitozott bútor elkészítését, felújítását.

Kasza Kárpitos és Bútorkészítő

Kasza Kárpitos és Bútorkészítő

Alapelvünk "Minőségi alapanyagból - Minőségi terméket előállítani" . A minőség nem az ár függvénye! Cégünk 2002-ben alapítottuk. Fő tevékenységeink Bőr ülőgarnitúrák gyártása, autók bőrkárpitozása, bőrruházat javítása, egyedi szélezetlen és rönk fabútorok készítése. Megrendelésre dolgozunk. Sok szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket, megrendelőinket.

Kreatív Otthon

Kreatív Otthon

Otthonainkba bekerülve, bútoraink életünk szerves részeivé válnak, észrevétlen rendeződik köréjük a család, és idővel már többet jelentenek, mint az egyszerű használati tárgyak. A kézműves bútoron nyoma van készítője gondos munkájának, amely minőségi anyagokkal párosulva lehet az időtállóság záloga. Ezekből a bútorokból lesznek azok a darabok, amelyeket talán unokáink is megtartanak, megbecsülnek majd. Mert ne feledjük: a minőség időtálló érték. Szlogenünk a "testreszabott design". Mi megtervezzük és elkészítjük bútorát. Ugyanis nálunk nem csak a szekrény lehet "méretreszabott", érhet faltól falig, hanem egy kárpitos bútor - például egy fotel - is készülhet mérték után, a konkrét igények figyelembevételével.

Pavlovics bőrbútorok

Pavlovics bőrbútorok

A kft -t 1996-ban, két tulajdonos alapította édesapám és én. Egy családi háznak a 100 négyzetméteres pincéjében dolgoztunk nap mint nap egy-egy garnitúrával, és innen szépen lassan fejlődtünk fel a mai szintre. 25.000 négyzetméter bőrt dolgozunk fel évente, ez a szám évről-évre növekvő tendenciát mutat. Kecskemét, Mindszenti krt. 31. szám alatt van a székhelyünk, itt történik a gyártás, és itt van a legnagyobb értékesítési központunk is. Vannak fiók telephelyeink Budapesten, Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán is.

Román bútor üzlet

Román bútor üzlet

Vállalkozásunk kiemelkedő minőségű Román Bútor (Erdélyi Bútor!) kereskedéssel foglalkozik, immáron több mint 10 éves tapasztalattal. Bútorainkat közvetlenül az erdélyi gyártótól szállítjuk. Termékkörünkbe rusztikus-, barokk-, stil- és stil jellegű bútorok tartoznak. Erdélyi bútor kínálatunk cseresznye-, bükk-, juhar-, fenyő- és tölgyfa pácolással is készül, mindenkor a legmagasabb vevői elvárásoknak megfelelően. Ülőgarnitúráink a forma, a tartósság és használhatóság harmóniáját kínálják. Kanapéink, ággyá kihúzható foteleink bőr- és széles választékú, igényes szövet-kárpitozással készülnek.

Tuti menü