Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bőr bútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bőr bútor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
 Bitt Technology-H

Bitt Technology-H

A Kft. 1991-ben alakult, osztrák-magyar tulajdonú cégként. Az osztrák partnercég fő tevékenységi területe radioaktív sugárzásmérő berendezések gyártása és telepítése. A magyarországi BITT Kft. tevékenységi köre kezdetben műszergyártás, acéllemez-megmunkálás, forgácsolási munkák, mechanikai alkatrészek gyártása, főleg az osztrák partnercég részére. 1992-94-ben a Bitt Kft. egy saját profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Ma az árbevétel 80%-a ezekből a termékekből realizálódik. A folyamatos fejlesztés eredményeként megalkottuk a nagy sikerű IM bútorcsaládot.

 Cerasus

Cerasus

A Cerasus márkanév a magas minőségi igényeknek megfelelő, egyedi fa- és fafrontú bútorok védjegye. Oldalainkon olyan egyedi bútorokat és lakásberendezéseket mutatunk be, amelyeket Megrendelőink kívánságai alapján terveztünk és készítettünk az elmúlt közel két évtizedben. A Cerasus a legjobb alapanyagokból, mérnöki tervezéssel és szakértő kivitelezéssel dolgozik. A kész bútorokat munkatársaink a helyszínen beállítják, a konyhabútorokat, beépített bútorokat összeszerelik. A Cerasus bútortervező gyakorlatában kiemelt szerepet kap a mérnöki szolgáltatás, a műszaki előkészítés, és a belsőépítész támogatása CAD dokumentációkkal. Így lesz egyedülállóan megbízható az, amit a bútorgyártás, és a belsőépítészet keretében nyújtunk.

 Főnix

Főnix

Üzletünkben folyamatos, szezonális akciókkal várunk mindenkit! Minden vásárlónknak kedvezményes házhozszállítási díjjal szolgálunk! Ha bevásárlás közben rábukkan az ideális konyhabútorra, megtalálja a megfelelő szekrényt, kanapét vagy fotelt, viszont a családi kassza nem bírná el a vételár egyösszegű kifizetését, de a havi törlesztőrészletét igen, akkor forduljon az OTP Bankhoz.

A Kényelem bútorbolt weboldala.

A Kényelem bútorbolt weboldala.

A komfortbútor.hu a Kényelem Bútorház webshopja. A vevőinknek kínálunk a lakásban található bútorokat, kanapékat, ülőgarnitúrákat, szekrénysorokat, gardróbszekrényeket, ifjúsági bútorokat. A webshopban könnyedén megvásárolhatja a kiválasztott terméket, amit igény esetén az egész ország területén jutányos áron házhoz szállítunk. Aki viszont személyesen szeretne venni, megteheti az üzletben, ahol kipróbálhatja, megtekintheti a kiállított bútorokat. Állandó, sokszínű akciókkal kedveskedünk a vásárlóinknak.

A-Zig Kárpit Szerviz Bp Kárpitos

A-Zig Kárpit Szerviz Bp Kárpitos

Kárpítozás A-Z-ig. Autó, bútor ,Hajó ,motorülés,Quad, kárpitozás, bőrrel is .Gyári ülésfűtés beszerelés,tetőkárpit javítás,kormánybőrözés igény szerint.Nagy bőr és szövet választék, ingyenes szaktanácsadás, bőrbútorok szakszerű javítása,bőrülés kisebb, nagyobb szakadás, kopás, karcolódás, felületi sérülések javítása festése, restaurálása gyári technológiával.

A1 Kárpitos - bőrbútor javítás

A1 Kárpitos - bőrbútor javítás

Sok éves tapasztalatunk és kitűnő szakembereink jóvoltából biztos lehet benne, hogy a ránk bízott munka a legjobb minőségben kerül elvégzésre. A kiszállás és a helyszíni felmérés ingyenes! A szállításhoz rendelkezünk saját teherautóval, rakodóval, így a további sérüléseknek elejét tudjuk venni.Kiült, kikopott, esetleg kiszakadt bőr ülőfelületek javítását ülőbútorok esetében is vállajuk. Amennyiben lehetséges megpróbáljuk először megjavítani a bőrbútort és ha már végleg menthetelen a bőrkárpit, akkor cseréljük. Szerkezeti hibák esetén is vállajuk az ülőbútor javítását, bátran ránk bíthatja! Hívjon minket bizalommal, hiszen a kiszállás teljesen ingyenes. Felmérjük a bútort, segítünk dönteni, hogy mi volna a legjobb megoldás. Segítünk kiválasztani a megfelelő bőrkárpitot a bútorhoz, ennek érdekében változatos mintakollekciót tudunk rendelkezésére bocsátani, hogy az Önnek legjobban tetsző anyag kerüljön fel a bútorra.

Akciósbútornagyker

Akciósbútornagyker

Bútornagykereskedésünk jelenleg magánvásárlókat is kiszolgál nagykereskedelmi árakon.A bolti árakhoz képest 40-50%-al olcsóbban. Bútor,bababútor,sarokgarnitúra,nappaliso r,konyhabútor,hálószobabútor,étkezők,ágy , szekrény,komód,ifjúságibútor,szekrénysor , stílbútor,ülőgarnitúra tekintetében is. Több gyártónk is van akiknek mindnek egyenként több száz terméke van több száz színvariációban ezáltal sem bemutató termet nem üzemeltetünk sem raktárkészletet nem tartunk ( a főprofilunk üzletek ellátása nagytételben). Nálunk a magánvásárlók csak szövetminta,faminta,katalógus,méretek,ké pek alapján tudnak rendelni , viszont nagykereskedelmi árakon. A www.robinagyker.hu oldal bal oldali menüsorában letölthetőek a gyártók katalógusai (pdf) amikben megtalálható az összes gyátónk teljes kínálata ill. lejjebb letölthető az aktuális árlistánk is. Az alábbi linkre kattintva érheti el a jelenlegi netto telephelyi nagykereskedelmi árlistáinkat: www.robinagyker.hu/arlista.xls Mi Bútornagykereskedelmi raktárat üzemeltetünk és általában kiskereskedelmi partnereket szolgálunk ki (ezek bútorboltok ahol ugyanezek a termékek kb.:30-50%-al drágábban kaphatók),jelenlegi akciónk keretén belül szolgálunk ki magánvásárlókat is nagykereskedelmi áron . Általában 3-4 hét a megrendelési időszak, 30% előleg kifizetése után indítjuk a megrendelést,a hátralékot a bútor raktárba való beérkezésekor vagy az elszállítá

Aktív Kárpitos

Aktív Kárpitos

Cégünk vezetője, kárpitos mester több mint 25 év tapasztalattal rendelkező, elismert kárpitos szakember. Kiemelt szakterületeink közé tartozik a bőrkárpit javítása, és az autókárpitozás, valamint hajók, yachtok kárpitozása, motorülések készítése, javítása. Fentiek mellett természetesen vállaljuk heverők, fotelek kárpitozását, rusztikus / antik / koloniál / styl bútorok kárpitozását, bőrbútorok festését, áthúzását, bútorok politúrozását, vagy akár teljes körű restaurálását is.

Alex Fémbútor

Alex Fémbútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát, stb. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a vizuáltechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri (teraszbútor) rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel. Az iroda és konferencia bútorok saját típusválasztékát az egyedi igény szerinti gyártás is fűszerezi.

Hirdetés
Anda és Fiai Kárpitosipari

Anda és Fiai Kárpitosipari

Cégünk elsősorban antik, styl és modern bútorok kárpitozásával és restaurálásával foglalkozik. Munkánk során a tradicionális, hagyományos eljárások mellett a modern anyagok és technikák alkalmazása egyaránt szerepet kap. Tevékenységeink körébe tartozik az egyedi bútorok kivitelezése belsőépítészek, tervezők által megálmodott belső terek kialakítása. Ezen kívül ajtókárpitozás, falkárpitozás, függöny- és drapéria varrás, helyszíni szerelés. Óriási szövet, bőr és műbőr választékkal rendelkezünk. Ezekből mintatermünkben illetve egyéni igény szerint a lakásán is válogathatnak megrendelőink.

Andante bőrbútor

Andante bőrbútor

A hazai gyártású Andante bőrbútor típusok egyedülálló minőséget képviselnek a hazai bőrbútorgyártás területén. A professzionálisan megtervezett Andante bőrbútor típusok stílust, kényelmet, és egyben biztonságot is jelentenek a felhasználóknak. Látogassa meg Ön is az Andante bőrbútor hivatalos weboldalát és rendezze be otthonát hazai gyártású bőrbútorokkal.

Anno 1900

Anno 1900

Az 1900 Bútormanufaktúra alkotói egyhangúlag, a viktoriánus korszak, és az ipari forradalom esztétikája mellett horgonyoztak le. Különös hagyománytisztelet bújik meg mestereinkben, mivel számukra a csiszolt fa érintése, a sárgaréz tündöklése, a csavarok és szegek kompakt látványa, valamint a bor illatának szeretete egyfajta lázadás a mai kor tömegtermékei ellen. Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van? A jelen immár nem csak elméletben kötodik a múlthoz, hanem a gyakorlatban is.

Antalkárpit-Bp és környéke.

Antalkárpit-Bp és környéke.

DEÁK ANTAL KÁRPITOS-Stílbútor kárpitos!-Bútor Kárpitozás-Bp.Kárpitos - Stílbútor kárpitos is! BÁRMILYEN bútorok (modern és stil)kárpitozása,áthúzás/minden kerület-(ben)/ Budapest és környékén- Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal. Tel: 06705948067(non-stop.), 061 277 31 44

Antik bútor és holland bútor

Antik bútor és holland bútor

Színes választékkal várjuk kedves vásárlóinkat. Megvételre kínálunk: Antik és Stíl bútorokat, Angol, Barokk, Rokokó ülőgarnitúrákat, szekrényeket, vitrineket, komódokat, étkező garnitúrákat, íróasztalokat, álló vagy asztali falilámpákat, csillárokat. Foglalkozunk továbbá: festmények, fali textíliák, álló, asztali, faliórák, tükrök és egyéb dísztárgyak értékesítésével. Kínálunk még olasz függönyöket, bútorszöveteket, vállalunk kárpitozási munkákat, saját és hozott anyagokból bútor felújításokat, restaurálást. Az értékesítésen kívül vásárlással is állunk érdeklődőink rendelkezésére. Igény szerrint veszünk Antik és Still bútorokat, festményeket, porcelánokat, régi órákat, réz, bronz disztárgyakat, érdekes könyveket, iratokat.

Ápolt, szép bőr

Ápolt, szép bőr

A bőrt az ember már az ősidőkben is használta ruházkodásra, és ennél jóval később, de először a kárpitos fotelek bevonata is bőrből készült. Amikor azonban megkezdődött a változatos szövetek ipari méretű termelése, háttérbe szorult a bőr, és egy időre el is tűnt a bútoriparból. Azután újra felfedezték, s ma már ismét számos bútorféleség készül ilyen bevonattal.

Arte-M Bútor

Arte-M Bútor

Arte M, modern német elemes bútor, ülőgarnitúra és lakásberendezés a trendet követő, az árat is figyelő vásárlóknak, akik megkövetelik a magas minőséget, de nem szeretnének csillagászati árakat megfizetni az elképzeléseik megvalósításáért. Design bútorok, fotelek, egyedi bútorok.

Ateir

Ateir

Az ATEIR Kft. 1993-ban alakult, alapvetően import bútorok magyarországi forgalmazására. Kínálatát mindig különleges, egyedi, máshol nem elérhető termékek alkották. Kizárólagos képviselője és importőre jelentős olasz, német, lengyel és horvát gyártóknak. Az ország területén megközelítőleg 80 viszonteladója van. Filozófiánk a megrendelők maximális kiszolgálása mellett korrekt üzleti magatartás, versenyképes, értékarányos árak, tudatos lakberendezési ízlés formálása.

Tuti menü