Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modern bőrbútor képes leírás - Bőr bútor.tlap.hu
részletek »

Modern bőrbútor - Bőr bútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: borbutor.tlap.hu » Modern bőrbútor
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arte-M Bútor

Arte-M Bútor

Arte M, modern német elemes bútor, ülőgarnitúra és lakásberendezés a trendet követő, az árat is figyelő vásárlóknak, akik megkövetelik a magas minőséget, de nem szeretnének csillagászati árakat megfizetni az elképzeléseik megvalósításáért. Design bútorok, fotelek, egyedi bútorok.

Basic Collection

Basic Collection

A Basic Collection design bútor stúdióban - 5. ker Október 6. utca 8. - több száz termék közül válogathat. Fő termékeink a székek: karosszékek, bárszékek, székek. De ezek mellett számos kanapé, fotel, asztal, kültéri- és irda bútor és kiegészítők várják. Bútoraink között megtalálhatóak a bőr ill. bőr hatású bútorok egyaránt. Úgy mint bőr székek, bőr karosszékek, bőr bárszékek, bőr fotelek és kanapék, bőr ülőgarnitúrák. Bőr iroda bútorok. Ezek között is talál designer darabokat, egyszerűbb darabokat. De minden termékünk a modernitást tükrözi.

BoConcept nappali

BoConcept nappali

Egyéni igény szerint kialakított, trendkövető és megfizethető design bútort és lakberendezési kiegészítőket kínálunk. Egyéni igény szerinti, mivel az elemes bútorok vásárlóink álmai és igényei szerint alakíthatók ki. Trendkövető, mivel a termékskálánk tervezésénél és fejlesztésénél teljeskörű figyelmet fordítunk a Világ bútordivatjának lekövetésére. Megfizethető, mert vásárlóinknak azzal kívánunk kedvében járni, hogy árainkban a legkedvezőbb ár-értékarányt érvényesítjük. Design, mivel design cég vagyunk, saját tervezőgárdával.

Dienes design

Dienes design

Termékeink sikeresen szerepelnek nemzetközi bútorvásárokon, mint a milánói, kölni, budapesti, valamint több más bemutatón és kiállításon. Fő tevékenységi körünk: Egyénre szabott új belső és külső terek tervezése, kivitelezése, formatervezés, lakberendezés, bronzöntés, kőfaragás, betűvésés

Ideál Market

Ideál Market

Termékeinkkel a minőségi, formatervezett de mégis kedvező áron elérhető bútorok piacán tapasztalható hiányt szeretnénk betölteni. Leendő ügyfeleink közel 4000 négyzetméteres tekinthetik meg bútorainkat. Bútoraink széles választékából biztosan megtalálja az ön stílusához legjobban illő lakberendezési tárgyat.

Lavoor Design

Lavoor Design

A lavoor design mind a klasszikus mind pedig a modern bútorok forgalmazója. Nálunk megtalálja mindazt amit a múlt és jelen lakberendezése magában hordoz. Látogasson el üzletünkbe. Nálunk fantasztikus szakértői kiszolgálásban lesz része. Munkatársaink szakértelme segít önnek a megfelelő döntés meghozatalában. Rendezze be lakását velünk.

Rio Art&Design

Rio Art&Design

Design bútorainkkal kedvező áron teheti egyedivé lakását! Modern formavilágú, kényelmes és praktikus ülőgarnitúra, kanapé, szék, étkező- és dohányzóasztal kínálat várja Önt! Egyedi tervezésű étkezőasztalainkhoz formában és színben tökéletesen illő székek választhatók. Praktikus, többfunkciós dohányzóasztalaink, valamint gazdag forma és méret választékú kanapé és ülőgarnitúra kínálatunk lehetőséget ad Önnek, hogy nappaliját különleges, Önre jellemző stílusban rendezze be! Rio art &design: Formát öltött szenvedély!

Spirithome - Lakberendezési Galéria

Spirithome - Lakberendezési Galéria

Luxus lakberendezési tárgyak a legnevesebb gyártóktól. Ipe Cavalli, Carroll Boyes, valamint exklúzív képzőművészeti alkotások és antik trópusifa bútorok. Itt megtalálhatja a legjobb berendezési tárgyakat lakásához. Ha betér hozzánk mi megvalósítjuk álmait.

Tuti menü